DE FONTEIN VAN KEPLER (Ca. 97.984 v. Chr.) - 27-09-2016 t/m 27-09-2017


Opgravingen bij theater Kepler brachten onbekende brokstukken aan het licht. Het waren onderdelen van een ikonosch kunstwerk dat 100.000 jaar geleden op Breewar stond en ca. 40.000 jaar v. Chr. vernield is. Een oude gravure laat zien dat het ’n kolossale fontein geweest moet zijn.

De fontein was echt “mienskip”. Elke man kon ‘lid’ worden van de fontein en de “jonge heer” kreeg dan een plekje op de fontein. De fontein was ’n openbaar toilet. Wanneer de “plas” in de pisbak viel begon de fontein te spuiten.

Zo’n fontein maken de Paupers ook! D.m.v. crowdfunding krijgt “die-van jou” ook een plekje op de nieuwe “Fontein van Kepler”. Niet ’n fontein die één van de 11 steden kado krijgt en waar jij niks aan mag doen. Nee, bij deze fontein kun je meehelpen en meedenken. Jij hebt een stem! De Fontein van Kepler is van jou, door jou, samen met jou en kan in 2018 ook in jouw dorp spuiten!

Download de folder, stuur door, laat je fantasie de vrije loop, praat erover met anderen en vooral: Reageer en laat je bedenksels weten!  Via facebook of  info@depaupers.nl

Bekijk hier het concrete plan!