Welkom


Pauper of geen Pauper, welkom op de site van Stichting De Paupers.
Vanzelfsprekend proberen we je zo vlot mogelijk naar de gewenste informatie te loodsen, maar... natuurlijk kun je ook even vergeten waarvoor je op deze site kwam. Dan neem je gewoon de tijd om bij al die andere zaken een kijkje te nemen die zich onder de vleugels van De Paupers afspelen. Het lijkt zo gewoon maar dat is het eigenlijk niet.

Steun 'De Pauperfontein'!  3 updates


Wie zijn wij?

De Pauperfontein updates


De Paupersong

De Paupersong "De Pauperfontein Prelude (Jan Lul, kom no oerein" is der! De herfsthit van 2017! Luister, kijk, zing mee, deel en zeg het voort! Vanmiddag in de Neushoorn gepresenteerd.

(S)UPRISE!

SUPRISE! (Stand Up, Rise!)....het was niet de vraag óf, maar wannéer....en...vanmorgen was het zover!

Extra nieuw over de gevallen PRiemel

EXTRA NIEUWS! …gistermiddag heeft het inspectieteam o.l.v. de urologen Willem T.E. Stikel en Jouke K. Lootsma de schade opgenomen. De vrijgekomen plasbest levert geen gevaar op. Door rondvliegend zaad kunnen PRiemels elders als paddenstoelen uit de grond schieten…de locatiesituatie staat nog geen berging toe… na reconstructie van rukwind “Sijke” bleek dat ze bij Stavoren aan land kwam. Een rondje om Koudum werd verwacht, maar daar maakte Sijke een scherpe bocht om vervolgens, in snelheid toenemend, via de N359, de rotonde bij Workum en de Prov. brug plotseling links af te slaan met de afgerukte PRiemel als gevolg…

Wie wij zijn


Stichting de Paupers houdt zich bezig met het maken van theater, beeldende kunst en muziek. Drie losse elementen welke je eigenlijk altijd ziet samenkomen in onze projecten.
De afdeling muziek bestaat uit een oefenruimte met muzikanten die in vaste samenstellingen maar vaak ook in wisselende samenstellingen hun kunsten beoefenen. De afdeling projecten houdt zich meer bezig met theater en beeldende kunst, welke eigenlijk altijd wordt ondersteund door de afdeling muziek.


Wat doen wij?

Wat wij hebben te bieden!


Theater & Projecten


Één keer in de zoveel tijd wordt er door de Paupers een theaterstuk in elkaar gezet. Eigenzinnig theater met diverse thema's, hier en daar maatschappij kritisch, oftewel een verhaal met een boodschap. Bent u nieuwsgierig? Neem dan eens een kijkje in ons archief.

Bands & Oefenruimte


Bent u op zoek naar een geschikte band of op zoek naar een geschikte oefenruimte. Informeer dan bij de Paupers naar de mogelijkheden!

Contact