Welkom


Pauper of geen Pauper, welkom op de site van Stichting De Paupers.
Vanzelfsprekend proberen we je zo vlot mogelijk naar de gewenste informatie te loodsen, maar... natuurlijk kun je ook even vergeten waarvoor je op deze site kwam. Dan neem je gewoon de tijd om bij al die andere zaken een kijkje te nemen die zich onder de vleugels van De Paupers afspelen. Het lijkt zo gewoon maar dat is het eigenlijk niet.

4 De Pauperfontein - updates


Wie zijn wij?

De Pauperfontein De Pauperfontein - updates


Slotfeest

...niet in Leeuwarden? Dan wat live-pr met het edele handwerk in de zon. Wat er op staat? Moet j gewoon heel vaak tussen Workum en Bolsward heen en weer rijden!...(en woensdag toch even in Leeuwarden bij het Iepen Mienskipsgala in de ijshal)..

Toch gjin Sinterklaas

...had de organisatie van LF2018 de Pauperfontein geboekt voor het hele weekend in Leeuwarden ...nee dus...de gemeente kon met geen mogelijkheid een plekje vinden in de culturele hoofdstad! ...en voor reuzen breek je de halve stad af....dan moet 'n Sijkstra pas echt nodig!

Iets mei Sinterklaas

..het uurloon van de Pauperfontein is een ietsje minder, maar we staan wel het hele weekend in Leeuwarden. Daar zijn ze nu ook wakker...

Yn moai ljocht!

...prachtige plaatjes uit Pingjum...spuitend, druppend en Jouke die zich ontpopte als enthousiast fonteinrondleider en folderuitdeler...met 12 personen tegelijk in de fontein werd bovendien een nieuw record gevestigd...het hele dorp maakte Pingjum tot "lichtstad van het noorden". Compliment!

Wie wij zijn


Stichting de Paupers houdt zich bezig met het maken van theater, beeldende kunst en muziek. Drie losse elementen welke je eigenlijk altijd ziet samenkomen in onze projecten.
De afdeling muziek bestaat uit een oefenruimte met muzikanten die in vaste samenstellingen maar vaak ook in wisselende samenstellingen hun kunsten beoefenen. De afdeling projecten houdt zich meer bezig met theater en beeldende kunst, welke eigenlijk altijd wordt ondersteund door de afdeling muziek.


Wat doen wij?

Wat wij hebben te bieden!


Theater & Projecten


Één keer in de zoveel tijd wordt er door de Paupers een theaterstuk in elkaar gezet. Eigenzinnig theater met diverse thema's, hier en daar maatschappij kritisch, oftewel een verhaal met een boodschap. Bent u nieuwsgierig? Neem dan eens een kijkje in ons archief.

Bands & Oefenruimte


Bent u op zoek naar een geschikte band of op zoek naar een geschikte oefenruimte. Informeer dan bij de Paupers naar de mogelijkheden!

Contact


Heeft u een vraag of bent u op zoek naar meer informatie over onze organisatie.
Vul dan het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in.