The Holy Connection
2007


Over Sint Nicolaas, Hosannah Bin Maarten en Jo Hohohohoo.

Eenmaal in de zak, waar ga je dan naar toe? Naar Spanje of heeft de heilige Nicolaas andere belangen?Hoe wijdvertakt is de ''Holy Connection'' en zijn er banden met 11- eleven en Hosannah Bin Maarten’s lampionnenlegioen?
Over hoe lang een mens de leugens omtrent sinterklaas kan verdragen en welke gevolgen dat voor de wereldvrede heeft gaat het even muzikale als schijnheilige theater ''The Holy Connection''.


Kaartverkoop en reserveringen vanaf maandag 5 november bij: Sigarenmagazijn v.d Velde, Noard 45, 8711AB Workum. Tel. 0515 541629

Een samenwerkingsverband bestaande uit beeldend kunstenaar Henk de Boer, de muzikanten Sytze Pruiksma en Hoite Pruiksma, toneelspelers Thijs Feenstra, Sjoukje de Boer en René van der Laan en filmmaker Benny Klazenga  zet de schouders onder dit ''laboratoriumproject''.
Na de nodige voorbereidingen zitten zij gedurende vijf dagen (en evt. nachten) bij elkaar om de voorstelling ''in elkaar te zetten''.
De muzikale hoofdmoot bestaat uit een uniek orkest van 7 harmoniums aangevuld met percussie en zang. Bestaande en nieuw gecomponeerde sint maarten-, sinterklaas- en kerst-evergreens vormen een rode draad in dit even dwaze als schijnheilige theaterstuk.

Tink derom: It is fris yn de loads fan de werf!
Dus goed klean oan.

Klik op de poster voor meer info