Jan Nota
2003-2011


Hier enige informatie over de troubadour Jan Nota.
 
Toen ik 16 was kreeg ik mijn eerste elektrische gitaar door dat ik mijn lts diploma had behaald voor timmermantsjoender.
 
Samen met een vriend van me zijn we op les gegaan en een jaar later hadden we samen met twee jongens uit Blauwhuis ook al een bandje wat de naam “Pledget” droeg. Alweer een paar jaar geleden zijn we hier mee gestopt doordat iedereen andere bezigheden had. Ik miste nog iets qua muziek en dat veranderde toen ik mijn eerste akoestische gitaar kocht. Hier kon je weer nieuwe dingen, andere dingen mee doen en dat beviel me wel. Ik zong in onze band bijna niet maar heb dit eigenlijk altijd al leuk gevonden. Vroeger als kleine rakker op de basisschool zong ik met de dames in het engelenkoor en bij de kleuters was ik altijd al aan het zingen en dansen. Nu komt het wel eens voor dat vrienden of familie een X-aantal jaren zijn getrouwd of een prachtige leeftijd hebben bereikt en dan moet je wel eens een stukje doen. Van het één komt het ander en zo trad ik steeds vaker naar voren met mijn gitaartje.

Nu ben ik al weer vier jaartjes als troubadour in de weer en dit bevalt me prima. Ik timmer aardig aan de weg en ook het publiek wordt steeds gevarieerder. Van een verjaardagsfeest naar de kroeg en van het Jopie Huisman museum naar de Friese “Us Heit” “Distillery” en “Brouwerij”

Houdt u van muziek die altijd blijft, van de 60’s 70’s 80’s 90’s en 2000, in het Frysk, Nederlands of Engels (ook Iers), van Robbie Williams tot Leen Jongewaard en van One Two Trio tot The Kinks dan bent u bij mij aan het goede adres. Bekijk de website maar eens, u vindt er o.a. mijn setlijs, (nummers uit het repertoire) enkele foto’s, de nodige info en links naar andere sites van ondermeer bandjes met de meest uiteenlopende muziek. Mocht u interesse hebben dan kunt u mij mailen op [email protected] en/of bellen op het nummer 0515-579499 of 06-48255020 dan zorg ik dat u zo snel mogelijk de informatie heeft die u nog wenst. Ik hoop tot ziens.

Jan Nota

 

Inmiddels is Jan Nota niet meer aangesloten bij de Paupers, maar hij is nog steeds actief als troubadour.


www.jannota.nl
www.biertroubadour.nl