De Pauperfontein


283 donateurs

124%
Doneer nu!“KOM OEREIN! (foar de Pauperfontein)”

CROWDFUNDING: HET HOE EN WAAROM.

  • De 11-fountains. Geven ze jou een ongemakkelijk gevoel? Of heb je gemengde gevoelens omdat dit niet jouw beeld van “mienskip” is en je kritiek geen gehoor vindt?
  • Buig samen met de Paupers je kritiek om tot hét creatieve statement van 2018! Help mee met de bouw van de Pauperfontein en maak zo deel uit van een echt mienskipsproject.
  • De Pauperfontein, voor en door de mienskip. We bouwen samen de fontein en laten hem samen spuiten!
  • Een kunstwerk als mobiele fontein met ingebouwd openbaar toilet dat ook bij jou in de buurt komt spuiten. Jij piest en de fontein spuit. En je kunt ook nog eens kijken naar het theaterstuk dat we opvoeren als de fontein langskomt.
  • Jouw hulp is bittere noodzaak. Help mee met je ideeën, je fantasie, maar ook met een financiële bijdrage omdat niet elke fontein uit een onuitputtelijke bron kan tappen.

Bekijk de mogelijkheden in het plan-document en bekijk het project.

Word lid van de fontein. Doneer zelf een “lid”. Of geef een “lid”maatschap cadeau aan een jarige, een aardige collega of gewoon een goeie vriend of vriendin. Je krijgt er heel wat voor terug!

N.B. WANNEER JE JE NAAM NIET VERMELD WILT HEBBEN KUN JE DAT OP HET DONATIEFORMULIER AANGEVEN!

De Paupersong


De Paupersong "De Pauperfontein Prelude (Jan Lul, kom no oerein" is der! De herfsthit van 2017! Luister, kijk, zing mee, deel en zeg het voort! Vanmiddag in de Neushoorn gepresenteerd.(S)UPRISE!


SUPRISE! (Stand Up, Rise!)....het was niet de vraag óf, maar wannéer....en...vanmorgen was het zover!
Extra nieuw over de gevallen PRiemel


EXTRA NIEUWS! …gistermiddag heeft het inspectieteam o.l.v. de urologen Willem T.E. Stikel en Jouke K. Lootsma de schade opgenomen. De vrijgekomen plasbest levert geen gevaar op. Door rondvliegend zaad kunnen PRiemels elders als paddenstoelen uit de grond schieten…de locatiesituatie staat nog geen berging toe… na reconstructie van rukwind “Sijke” bleek dat ze bij Stavoren aan land kwam. Een rondje om Koudum werd verwacht, maar daar maakte Sijke een scherpe bocht om vervolgens, in snelheid toenemend, via de N359, de rotonde bij Workum en de Prov. brug plotseling links af te slaan met de afgerukte PRiemel als gevolg…
Gevallen PRiemel


LAATSTE NIEUWS!...Na een nachtelijke, stormachtige escapade met een afgezwaaide rukwind (91 km/uur) van zuidwester storm Sijke is vanochtend de PRiemel van de Pauperfontein zwaargewond in het gras gevonden. Vluchtige inspectie wees op afgerukte ballen en een dolgedraaide plasbuis…vele verontrustte voorbijgangers maakten ons attent op het voorval…meer nieuws volgt!
frUITmarkt


...niks veranderlijker dan cultuur en landschap en de Pauperfontein staat zaterdag op de frUITmarkt in Sneek van 11.00 -17.00 uur. Dat is wel zeker...
Op de frUITmarkt


...niks veranderlijker dan cultuur en landschap en de Pauperfontein staat zaterdag op de frUITmarkt in Sneek van 11.00 -17.00 uur. Dat is wel zeker...
Voor hoeveel doen wij het...


...bezoekers, bezoekjes, optellen, aftrekken,vermenigvuldigen...vraag blijft: voor hoeveel personen moeten we volgend jaar koffie zetten?
Vakantietijd


zo...vakantie voorbij. In Frankrijk nog wat beleefd? Neuh...of toch! ...19 fonteinen in één dorp...en allemaal spuitende leeuwen...dan blijft elf toch een beetje behelpen...
De Sijkstra's blikken vooruit


...de teller staat al weer op 275 leden!...en ondertussen zetten de Sijkstra's het venster open en blikken even vooruit...
Friemelingen


...ho ho, niet alleen maar uitzagen, verven en domweg spuiten!...al die vormen nodigen uit tot frunniken met piemels met als gevolg deze friemelingen...
Of toch niet...


Zelfs een reuzenpiemel geeft het een keer op...maar dan is ie ook vol...daar blijf je niet mee rondlopen, dat doe je thuis ook niet. Conceptual art was al bekend. Dit was een staaltje van anti-conceptual art!
(wat is conceptuele kunst? Klik op deze link:https://nl.wikipedia.org/wiki/Conceptuele_kunst
Veilig zat...


...hoeveel stiekeme bevruchtingen de Priemel al heeft opgeleverd is onbekend...maar nachtelijke activisten wijzen terecht op uiterste "zaad" voorzichtigheid! Verstandig! Je kunt overigens nog steeds "lid" donor worden. (nog verstandiger)
De sijkstra's yn Frankryk


... kommentaar fan deskundig folk, dêr hat de mienskip ferlet fan...dus it wurd oan de sijkstra's!
Van onze centen


Voor wie gisteren 06-07 het programma SBS6 "Van onze centen" heeft gemist:Speciaal foar Bolswarders!


...en alle Bolswarders kenne oek gerust lid wurde van de Pauperfontein...
De iepen dei yn byld (troch de omrop)


Omrop Fryslân kaam ek efkes promoasje meitsjen foar de iepen dei!Een prachtige open dag!


...een prachtige foto van Lidnr. 81 Johannes Schotanus. Drie eikels in tegenlicht zoals ze zaterdag op de open dag te zien waren...
Iepen dei


...exploitatieproblemen... bij festivals, sportclubs en verenigingen? ...(en sneon 1 juli iepen dei fan 15.00-18.00)
Kwasten maar


...het eerste verfteam aan de slag...met strakke streek, optimale kwasthandling en een vakkundig oog voor detail...ook op de open dag te bewonderen...en wie wordt het 250-ste lid?
1e open dag


...even kijken hoe 't er mee staat en wat het allemaal gaat worden? Zaterdag a.s. open dag! Met hier en daar een verrassing natuurlijk...
Freesland boppe!


...ooit over eikels, ballen en leden gestruikeld? ...voor een piemel het edele handwerk...behalve als het er veel..héél veel zijn...dan laat je het frezen...hebben ze bij Visser jachtbouw gedaan...het afwerken kan beginnen! (en nog 10 leden voor de 250. zul je beleven, moet er nog zo'n pakket bij!) 
Wat in baas!


As alle bazen fertrekke bliuwt it folk fansels oer...(it soe ús niks ferbaze as de Sijkstra's aanst frege wurde)
Laat de storm maar komen!


...oei...windkracht 8 bijna...een storm gaat weer liggen, maar een lid met ballen komt altijd weer overeind! 
De 11 leden-tocht


...omdat we sawat ek al wer 250 leden ha (gewoan lid wurde!), is it heech tiid foar wat serieus praat...dus twa kear de Sijkstra's oant wurd!
Ballast


...moet ie dus wel omhoog...stukje lood in de zak? ...inderdaad...onthouden...stukje lood in de zak...knoop in je zakdoek!Mijlpaal!


De "mijlpaal" staat! Bedankt 200 leden!! Leeuw. Courant vanochtend met foto en tekst. Vanwege de wind ligt de PR-iemel, maar hoe minder wind hoe rechter op. Je kunt de foto ook een kwartslag draaien, maar dan valt de RK toren om...(dan is "lid" worden beter)
200e lid


200!!...en 't Pauperfontein PR-team rukte weer uit o,l.v Berber...Freddie en Alie Hoekstra waren dolgelukkig met lidnr. 200! Alie een bloemetje en Freddie een gemengd boeket aspergeworst! (staan lang in de vaas)...op naar de 250! Word lid!
Persconferentie fan de Sijkstra's


 

Lit de sijkstra's it sels mar sizze...wij gean gewoan troch!
We binne hast by 200


...nog een paar leden, dan hebben we 200!!
Bijna 200


Het Pauperfontein ledental loopt naar de magische 200-grens! Even helpen, even delen, doorsturen...kleine moeite toch? En zeg er meteen maar bij waarom!
Keningsdei


De Sijkstra's zijn morgen ook vrij. Ze doen mee aan het alternatieve spelletjesprogramma: koeklopen en zakhappen. Als lid van de Pauperfontein heb je voor een habbekrats tot eind 2018 feest!
Kunstwerk v.d. eeuw


Even 'n update en 'n nieuw einde...de kunstwerk v.d. eeuw verkiezing is in 2117 en niet in 3017. Honderd jaar geduld gaat nog, maar duizend jaar?...dan regent 't misschien wel...P(R)iemel


Goeievrijdag zeg!...even omhoog de PR-piemel. Onder het toeziend oog van de camera een test gedaan. Straks blikvanger langs de weg. Weet iedereen: lid worden!
de Woeste Warkumer


Jarenlang verstopt in een EHBO-kast in Workum. Uit de vergetelheid ontrukt door Bart, ontdaan van alle overbodige franje om het meest essentiële over te houden…bleek het “the Rampant Skeleton”, bijgenaamd de “Woeste Warkumer” te zijn die waakt over Workum!
De Sijkstra's mige der op los!


We zijn volop in het nieuws...we zijn dik over de helft en al 130 leden! De laatste druppen nog...die van jou ook (heb je gelijk een kaartje voor het onthullingsfeest!)
In DWDD


Nou daar stond ie dan gisteravond...ook bij DWDD. Denk overigens niet dat Hanneke en Matthijs "lid" worden. Het krantebericht is trouwens ook in Zweden gelezen en heeft een zweeds "lid" opgeleverd. (zou dat 'n "løl" zijn?)
Landelijk nieuws!


....en dan nu landelijk!...ANP belde en maakte persbericht dat naar landelijke media gestuurd werd...o.a. Telegraaf, AD en Brabants Dagblad "pikten" het op...meer lezen? deze link is het AD-artikel http://www.ad.nl/…/piemelfontein-tegen-autoritaire-besluit…/
Alles yn perspektyf


Dan binne de Sijkstra's der altyd wer om de saken yn it goeie perspektyf te sette...
LC heeft wat gehoord...


...dit overkwam ons gisteravond...een LC-journalist had gehoord dat...zo...tsja...earst marris sjen... Wat tinke jim? Foarlopich meitsje allinnich jim donaasjes de fontein moaier! Omdat we dat mei elkoar dogge!
100e lid


LID NR. 100!...vandaag rukte het Pauperfontein promotieteam uit om Jolle Harkema als 100-ste lid te verwelkomen. Relatiebeheerster Berber van de Paupers overhandigde de bloemen en de welkomstenvelop. Een blij verraste Jolle zei: "Ach, steeds ben je het van plan, maar je moet het gewoon even doen"
Proeflid


...afgelopen week een proeflid gemaakt...verschillende materialen uitgeprobeerd en uiteindelijk is het toch gewoon "lultiplex" geworden...nu naar de afwerkplek voor een verfje...daarna mogelijk als pr voor de ledenwerving langs de weg...Ook konden we vanmiddag het eerste familie"lid" begroeten! Kijk maar even naar de originele reacties van de donateurs www.depaupers.nl onder het knopje donaties. Da's best lollig...
Wat gebeurt er met je donatie?


...je wordt lid, en wat doen wij met je donatie. Nou dit dus! Onze zolder ligt vol met complimenten over de Pauperfontein, mooie woorden, prachtig zelfs...maarrrr...zet ze nu om in een daad...wordt lid!!! klik hier: www.depaupers.nl (ennuh, Pieter tank foar dyn muzykje, Siebren foar dyn stim en taleknobbel)De Sijkstra's binne dêr wer


...ah...daar zijn de Sijkstra's weer! ....en wij? Op naar het 100ste lid!
Lulpenfontein


Nou goed dan…een bloemfontein in IJlst…maken wij er net zo makkelijk een bosje “lulpen” van. En voor onze Dokkumer vrienden behoren “ijslully’s” tot de mogelijkheden.
Op Één Vandaag


Zaterdag 18-02 werden de 11 (eigenlijk 12) fonteinen behandeld in Één Vandaag!De Sijkstra's


..even voorstellen...De Sijkstra's! geboren en getogen mienskippers en vanaf vandaag ingehuurd voor deskundig commentaar op de wondere wereld van de mienskip. We zijn benieuwd. 
anoniem

Sta volledig achter deze ludieke aktie met ernstige ondertoon. Succes!

10-09-2017 10:51:40

Marlyzz

ALLEN machtig Dizze fontein wurdt WOL prachtig!

09-09-2017 15:57:53

Henk van der Veer

Ik wil nyt lullech weze, mar fut met dy permanente nyt fraagde fonteinen in oans 11 steden: Lange Leve de Pauperfontein!

09-09-2017 14:31:10

Andries

In wiere toeristyske attraksje

27-07-2017 16:29:42

Wim Mendelts

Ik sta graag voor lul bij jullie. Bij de feestelijke bijeenkomst, twee weken geleden, schreef ik mij in als lid nr. 254

15-07-2017 21:36:57

Klaas de Bok

Zet em op !

12-07-2017 20:31:27

Brandweer Workum

Graag een rode lid ;)

10-07-2017 23:56:28

Beitj en Jan

AS ALD WARKUMERS BINNE WE GRUTSK .

09-07-2017 11:22:29

Feike Dijkstra

Met het volk, voor het volk.

07-07-2017 22:02:32

Stadscafe de Smidte

De fontein word echt gaaf!!

07-07-2017 21:50:09

anoniem

in trouw lid

06-07-2017 21:40:04

anoniem

Huberdina en Tonny Yntema

05-07-2017 20:47:41

JUUL

Protest met een knipoog, op die manier wil ik voor 'tegen' zijn, leuker dan al het andere chagrijn tegen de 11-steden fontein.

05-07-2017 10:55:19

Liuwe

It is my in eare LID te wêzen fan'e Pauperfontein

04-07-2017 22:23:42

Hofman

Mooi idé, been zeer benieuwt hoe dit er in de praktijk uit gaat zien. Komt er ook een gelegenheid voor de dames in de fontein, of moeten die de bosjes in?

03-07-2017 22:50:57

JOUKE EN WOLTSIE

KOP OP!

01-07-2017 19:00:48

Marcia de Graaff

Gjin lulliche aksje! Warkum, as broek fan Ljouwert, stiet rjocht oerein. Der kinne de bobo's noch in puntsje oan sûgje :-)

29-06-2017 21:52:52

Harrie Muis

Zolang er water door stroomt leeft ut

28-06-2017 17:40:52

Frou Kepler

Mei elkoar oerein!

25-06-2017 23:36:46

Tjitte Bouwhuis

Henk wat ha jim dit wer moai betocht ik stean der 100% achter

22-06-2017 14:22:06

H +M

Net eamelje mar allegear efter de pauperfontein stean en dit ûnike lokale projekt stypje mei folle krêft !!!!

21-06-2017 14:02:42

Hendrik de Jong

Ik bin in Grutsk Lid.

20-06-2017 16:36:12

Jan Lutgendorff

Fantastysk sijk ynisjatyf!!

19-06-2017 18:16:15

jan boonstra

Wy wolle dit kado jaan oan him. kinne jimme dit oan him stjoere? Jan boonstra gaestdyk 16 8522MV Tjerkgaest.

13-06-2017 20:18:53

anoniem

Noch foar Kepler!

05-06-2017 19:34:16

Henkie Kurpershoek

Miich dy liuwen fan 'e sokkels! Sukses!

01-06-2017 13:20:13

jeltje

prachtig initiatief.

30-05-2017 21:45:20

jan en greet

Aanhangers van Henk de Boer

30-05-2017 14:13:29

Inge de rooij

Onkruid vergaat niet

30-05-2017 12:52:10

Sjoerd Feitsma

Bijna op 100%. Lekker ludiek!

29-05-2017 20:16:24

Roely Boer, Oudehaske

Elf (veelal ongewenste en lelijke) fonteinen in Fryslan is als water naar de zee dragen! Vandaar mijn steun aan die ludieke Pauperfonteinproject.

29-05-2017 14:02:40

smidsvuur workum

Ik doe er gewoon nog een!

28-05-2017 19:36:57

CaPe

Een geweldige aktie

27-05-2017 22:11:17

Willemien

Bruze en siede my die fontein!!

27-05-2017 20:49:38

Stobbe

prima idee om ze wakker te schudden.

27-05-2017 13:27:48

Henk en Annie

Zet HEM op

26-05-2017 22:56:20

Geertje

Succes

25-05-2017 19:08:17

Gerard

In machtig moai inisjatyf

25-05-2017 16:31:21

anoniem

der Halbe Schwanze macht mit!

25-05-2017 13:36:56

hans van raamsdonk

prima initiatief

24-05-2017 08:29:13

Johannes

Set mar del!

23-05-2017 21:46:45

Freddie Hoekstra

Wij willen graag donateur worden. Freddie en Alie Hoekstra

22-05-2017 19:07:46

wouter jongstra

ik stipje dit yn hert en siele!

21-05-2017 12:44:06

Ellen Postma

De Fluitjuf 🎶Music

20-05-2017 18:09:42

ARMAN DE GROOT

FRYSLAN US HEITELAN

20-05-2017 11:01:17

JMI-Betimmering

Omhoog met dat ding!!

19-05-2017 22:08:36

Anton en Janet

Ludieke actie voor een mooi initiatief maar we zijn niet anders van de Paupers gewend. Chapeau!

19-05-2017 20:24:06

Hans en Corrie

Super! !

16-05-2017 10:11:21

Auck

Dit lid is voor Meiny...

16-05-2017 07:51:41

Annegreet

Top idee!

15-05-2017 23:23:09

Adelma en Jehannes

Gjin gelul meer. ...

15-05-2017 22:44:49

Richard Japan

Lit de Pauper "funsui" spuitsje!

13-05-2017 12:25:15

Tim Aarts

Op naar de 100%

09-05-2017 10:37:15

anoniem

Galerie Begine 10

05-05-2017 21:38:20

Sijkje

Vergeet niet door te trekken...

01-05-2017 11:10:24

Baukje Bangma

eindelijk dan! henk en baukje

24-04-2017 11:01:52

anoniem

Installatieburo Sanitiem Workum steunt de Pauperfontein met 5 jonge heren !

21-04-2017 13:26:42

John

Voor elk wat wils

19-04-2017 20:49:49

anoniem

Graag niet echte naam maar Tsjurtsj op mijn lid!

19-04-2017 20:04:21

anoniem

super mooi initiatief

19-04-2017 20:00:19

T.W.

Samen is niet alleen.

13-04-2017 22:18:35

Theunis

Sjoent de 'kleedkamer ranglijst' fan Workum trije is algemeen 'lid' wol op syn plak... Misskien nog 'n sjoelkampioenskap en/of rummikubtoernooi foar de lêste senten..?

12-04-2017 23:22:29

B.V. de Naslok

Zet 'm op en krijt op tijd!

12-04-2017 06:02:01

De Koudumer

Boontjes komen alleen maar "onderen op"!

09-04-2017 18:45:55

Henk de Haas

Het duurt altijd even, maar dan komen de Workumers met een mooie ludieke actie. Lullig voor al die serieuze bestuurders.

06-04-2017 22:37:27

Eeltsje de Vries Drylts

Een geweldig initiatief

06-04-2017 13:46:23

Gerdi Boersma

LF18 wordt even terecht en grappig afgezeken, met een dikke knipoog.

02-04-2017 21:01:47

ingrid wagenaar

Ik stypje de 12ste fontein omt de Fryske doarpen dêr yn 2018 (en fier dêrnei) rjocht op hawwe!

02-04-2017 19:52:41

Otte en Akkerins

Machtig mooie zaak!

02-04-2017 19:49:55

Joachim van Houweninge

small is groot genoeg!

02-04-2017 17:36:42

Alie

Veel succes!

01-04-2017 15:16:16

Annewiep

Gewoan in izersterk ferhaal! Súkses! En minsken: fertel it fierder!

01-04-2017 12:37:03

C. Hack

Beste pauper, Ik betaal: een cadeautje voor onderstaand persoon. Een beetje cultuur voor de gewone man is nooit weg. Zou je dus zo vriendelijk willen zijn om alle rotzooi naar Feike te sturen? Die wordt daar vast heel blij van. Hartelul dank, Carolien Hack

31-03-2017 02:43:51

Kees Botman

Mienskip object 1

29-03-2017 22:58:41

Sjoerd

Kijk nu al uit naar de ledenvergadering.

29-03-2017 20:20:48

Kick-@ss-Angel

Blijf spuiten!

27-03-2017 21:52:29

Gerard en Mini

Dit moet altijd doorgaan.

26-03-2017 10:48:04

MeinTheater

groetsies meiny

24-03-2017 11:16:30

Aleanna

Meitsje er wat grutsk fan oars wurd ut sa lullig

24-03-2017 10:26:40

Wim Valk

Hopelijk bereiken we zo dat er minder geluld wordt bij de provinciale kopstukken.

24-03-2017 09:11:38

Henk en Jetske

Wy moatte fansels ek bijdrage!

22-03-2017 20:19:14

Afke

Super ynisjatyf ! Hjir gean ik foar stean.

20-03-2017 20:41:16

Arnold v d Schoot

Ik als ex fontein-commissielid doneer graag voor een echte Friesche fontein die ons niet wordt opgedrongen door een stelletje snobs die niet weten wat een fontein werkelijk inhoud.

19-03-2017 15:44:29

Hiltje Geertsma

Wat een prachtig initiatief, een betaalbare FONTEIN door eigen kunstenaars uit de regio, die ons niet door de strot wordt geduwd.

19-03-2017 15:40:27

Harry en Anneke

succes !!!!

17-03-2017 11:02:02

Jolle en Joke

Mooi initiatief!

16-03-2017 18:06:43

Stagemaster Bolsward

Wy wurre graach lid (fan dizze club)

15-03-2017 18:24:28

Sloopbedrijf de Jager en Siemensma

Wij Steunen!!

14-03-2017 13:18:11

Jelle B

De 11 Fonteinen worden door onze strot geduwd ! De PAUPERFONTEIN dat is er nog EENS 1 die er mag zijn!! En staat Voor mij op nr.1 Crowdfunding en kunnen kiezen JA of nee. Voor KUNSTENAARS van dichtbij, hiervan word ik BLIJ!

12-03-2017 21:51:43

Familie de Groot

Volgaarne brengen wij een groot lid in, gedragen door de hele familie wiens naam we zo in ere hoog houden. Martijn en Marieke de Groot Cees en Lia de Groot Sander en Petra de Groot Jochem de Groot

12-03-2017 14:54:39

Laura Gerritsen

Nog een fontein, hartstikke gezellig.

09-03-2017 12:10:09

Willem Visser

Sukses

09-03-2017 12:02:11

Jan

60 jier

09-03-2017 11:19:37

Philip & Dieuwke

Dat it mar in pracht eksemplaar wurde mei!

07-03-2017 20:52:37

T.D. Rollema Beleggingsmaatschappij BV

Goede actie.

05-03-2017 18:12:29

25 Hours Holding BV

Goed project.

05-03-2017 18:10:08

Fortelle Holding BV

Prima initiatief

05-03-2017 18:08:36

T.D. Rollema BV

prima initiatief

05-03-2017 18:06:10

Sipke de Boer

Ik fyn it lullig om net mei te dwaan

04-03-2017 10:13:12

Margriet

Ook als vrouwelijk lid p(l)as ik hier wel tussen.

03-03-2017 23:22:51

Lammers

Doe maar een grote

03-03-2017 15:27:51

Bert en Grietje ut AvK

Het is misschien een lullig bedrag. Dus een lulletje. Men kan ook spreken van een lullige bijdrage, maar de vele straaltje maken een straal met de kans dat deze Friese fontijnencomedie wordt weggespoeld. Het Pauperfontuin ondersteunen is dit pikken we niet. Paupers, houdt hem stijf, want met slap gelul bereik je niet veel. Deze Grünnigers houden jullie niet voor de zeik.

02-03-2017 18:13:28

Letty Swart

hoop dat deze fontein er komt, gr

01-03-2017 19:20:34

rik denekamp fotografie

Mooi zo!

24-02-2017 19:50:26

blomslach

laat het zaad rijkelijk over de akkers vloeien

24-02-2017 11:17:09

Joop en Ank

Positief protest van de Paupers.

23-02-2017 21:16:43

Wim Beckers

Prachtich ynisjatyf!

23-02-2017 09:37:47

Bouwe en Minke Rijpma

Goed positief initiatief.

22-02-2017 15:41:16

Jan Sine Yntema

It is om "pissig" van te wurden.

21-02-2017 12:23:57

Pension het Smidsvuur

Goed initiatief

20-02-2017 17:41:26

Richard Galema

Helemaal top

20-02-2017 07:31:15

Albert Oosterhof

Dankzij de paupers is er ook iets als elite.

19-02-2017 20:51:05

Wietske

Super actie

19-02-2017 19:42:26

Meint en Rymke

Ik ha dy sjoen op televisie en ik wy ferkocht.

19-02-2017 11:04:53

anoniem

super aktie!!

18-02-2017 19:17:03

Cis en Taco

13/8 2004-13/2 2017

18-02-2017 18:56:06

Marie út Warkum

Fan myn AOW

17-02-2017 19:16:47

Iekje Boogaard

Namens ons veel succes met deze ludieke actie!

17-02-2017 14:15:16

Marja

Leuker dan de officiële 11-foute-fountains

16-02-2017 13:28:01

anoniem

laat maar spuiten

16-02-2017 11:19:51

Gerard de Boer

Derectie lid

16-02-2017 10:42:29

Jan Dijkstra

Veel succes!!!

15-02-2017 19:56:51

anoniem

geweldig initiatief!

15-02-2017 13:33:47

Simone Lemstra

Succes!!

14-02-2017 15:48:36

Bertha

mooie actie!

14-02-2017 10:58:09

Johan

Geweldich idee dy 12e fontein! Dit is no echte mienskip!

13-02-2017 21:04:00

Doortje Bouwhuis

Ik wol net lullich dwaan en wurd no lid!

13-02-2017 20:11:52

Albert

Bij het lid gaat het niet om de grootte maar om de kwaliteit er van.

13-02-2017 19:23:47

De Witte Herbergh

Succes

12-02-2017 23:42:27

Henk Rusman

Prima ontwerp en wordt graag lid.

12-02-2017 21:58:53

Willem en Gretha

Net lulle mar poetse

12-02-2017 21:30:57

Willem en Joke

dit moat slagje sa!!!

12-02-2017 19:25:20

anoniem

Dit wurd in machtig moaie fontein! Sa... No earst nei it húske!

07-02-2017 12:22:44

en 150 andere donaties


Ik word lid van de Pauperfontein en doneer: € 15,-

Naast het welkomstpakket krijg ik
een eervolle vermelding op de WC-deur!

Ik word lid van de Pauperfontein en doneer: € 30,-

Naast het welkomstpakket
krijgt je persoonlijk “lid”
(model S, ruim ’n halve meter),
voorzien van je naam,
een ereplek op de fontein!

Ik word lid van de Pauperfontein en doneer: € 50,-

Naast het welkomstpakket
krijgt je persoonlijk “lid”
(model M, minstens 100 cm),
voorzien van je naam,
een ereplek op de fontein!

Ik word lid van de Pauperfontein en doneer: € 100,-

Naast het welkomstpakket
krijgt je persoonlijk “lid”
(model L, met gemak 150 cm),
voorzien van je naam,
een ereplek op de fontein!